Cea mai importantă instanță pentru drepturile omului din lume a declarat în unanimitate că „nu există nici un drept la căsătoria homosexualilor”. Cei 47 de judecători din cele 47 de țări ale Consiliului Europei, care alcătuiesc inima Curții de la Strasbourg (instanța de cele mai importante drepturi ale omului din lume), au emis o declarație de mare importanță, care a fost și este surprinzător
dezactivat pentru progresivismul informațional și zona sa de influență.
De fapt, în unanimitate, toți 47 de judecători, au aprobat verdictul care spune că „nu există nici un drept la căsătoria homosexualilor.
Avizul s-a bazat pe un număr nesfârșit de considerații filosofice și antropologice bazate pe ordinea naturală, bunul simț, rapoartele științifice și, bineînțeles, legea pozitivă.
În această din urmă hotărâre sa bazat în principal pe Articolul nr 12 din Convenția europeană a drepturilor omului. Acest articol este echivalent cu articolele tratatelor privind drepturile omului, ca și în cazul 17 al Pactului de San Jose și Nr. 23 din Pactul internațional privind drepturile civile și politice.
În rezoluția istorică și nimic pe scară largă, Tribunalul arată că noțiunea de familie include nu numai „conceptul tradițional al căsătoriei, și anume unirea dintre un bărbat și o femeie“ de asemenea, a spus că nu ar trebui să fie impusă obligația guvernelor de a deschide căsătoria cu persoane de același sex. „În ceea ce privește principiul nediscriminării, Curtea a adăugat, de asemenea, că nu există nici o astfel de discriminare, deoarece „Statele sunt libere să rezerve căsătoria doar cuplurilor heterosexuale.“
Pentru că nu mă grăbesc niciodată să retransmit ştiri de acest gen fără a face personal o verificare, am procedat şi de această dat aşa cum fac de obicei. Şi sunt în măsură să confirm autenticitatea ştirii. Cu o precizare, care m-a surprins şi pe mine. Decizia nu este, aşa cum se spune în acest text, din 4 decembrie 2017, ci DIN 9 IUNIE 2016! Este stupefiant cum este posibil să existe această decizie de un an şi jumătate şi până în prezent ea să nu fi ajuns la cunoştinţa opiniei publice. Într-adevăr, decizia stipulează că pretinsul drept la căsătorii între persoane de acelaşi sex nu face parte dintre drepturile omului, conform Cartei Europene a Drepturilor Omului, nici în baza articolului 8, referitor la dreptul de viaţă şi familie privată, nici în baza articolului 12, referitor la dreptul la căsătorie şi la întemeierea unei familii. Aceasta fiindcă articolul 12 consfinţeşte conceptul tradiţional al căsătoriei, care este uniunea între un bărbat şi o femeie, astfel încât statele nu pot fi obligate să accepte căsătoriile între persoane de acelaşi sex. Se poate transmite mai departe, fiindcă este o ştire reală.
P.S. Trebuie făcută precizarea suplimentară însă că statele (47) membre ale Consiliului Europei au libertatea de a accepta în legislaţiile lor căsătoriile între persoane de acelaşi sex. Dar, ceea ce este extrem de important, nu pot fi obligate la aceasta de nicio instanţă supranaţională-cum ar fi Uniunea Europeană!
De aceea, în opinia mea, referendum-ul cerut de peste trei milioane de români trebuie să meargă mai departe, pentru a împiedica, CONSTITUŢIONAL, posibilitatea ca, la un moment dat, un parlamet într-o anumită componenţă, să legifereze în România căsătoriile LGBT!