Partidul Socialist Român condamnă provocarea creată de imperialismul american în Venezuela. Este inacceptabil ca o persoană, fie ea și președintele Camerei, să se autoproclame președinte al țării în locul președintelui legitim, dar este mai mult decât condamnabilă conspirația pusă la cale de un grup de țări, în frunte cu Statele Unite ale Americii, de a recunoaște imediat pe uzurpatorul puterii legitime. Și mai trist este că aceste state dau lecții de democrație întregii lumi!

Considerând că această ultimă instigare la război civil face parte din arsenalul de acțiuni ale imperialismului american și a aliaților lui care-și doresc să preia bogățiile naturale ale Venezuelei, condamnăm cu toată fermitatea această ingerință a acestor state în afacerile unui stat independent și suveran, așa cum este azi țara Dumneavoastră.

Partidul Socialist Român condamnă Guvernul Statelor Unite care, prin promovarea ignorării instituțiilor legitime și democratice ale Statului venezuelean, încercă să dea o Lovitură de Stat împotriva Guvernului Constituțional și Democratic al Președintelui Nicolas Maduro.

Juan Guaido, autoproclamatul Preşedintele al Venezuelei, nu poate fi decât o marionetă a acestor state și un dușman al poporului venezuelean.

Membrii și simpatizanții Partidului Socialist Român își exprimă toată solidaritatea cu Guvernul, cu Președintele legitim al Venezuelei, cu eroicul popor venezuelean și cu

         VENEZUELA INDEPENDENTĂ ȘI SUVERANĂ,

28 ianuarie 2019

 

Dr. ec. Constantin ROTARU

Preşedinte al PARTIDULUI SOCIALIST ROMÂN

Articol scris de dr. ec. Constantin Rotaru

Vizualizari: 1766 ,

Comentariile sunt suspendate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *