Articole recente

22 decembrie rămâne în istoria României ca unul dintre cele mai sângeroase și  dramatice momente.

În timp ce unii afirmă și susțin, cu vorbe goale, că la 22 decembrie 1989 a fost o revoluție, membrii și simpatizanții Partidului Socialist Român afirmă, cu argumente concrete, că la 22 decembrie a fost o LOVITURĂ DE STAT dată de niște indivizi, numele lor adevărat fiind de TRĂDĂTORI AI POPORULUI ROMÂN, care, din greșeală, mulți dintre ei ocupau diferite funcții în structurile statului, suținuți – material, financiar și uman – de servicii ale mai multor state care aveau interese în România.

După 26 de ani, constatăm că ei, cei care au dat LOVITURA DE STAT, acești TRĂDĂTORI POPORULUI ROMÂN, au preluat conducerea statului și, prin distrugerea economiei naționale, prin înstrăinarea celei mai mari părți din proprietatea statului român și a bogățiilor subsolului și apelor teritoriale, ne-au arătat, prin faptele lor mai mult decât explicite, adevăratul motiv care i-a mânat pe ei în această cruntă luptă dusă împotriva poporului român.

Ei, așa-zișii revoluționari, nu au apărut instantaneu în decembrie 1989. Ei au fost cei care, în cea mai mare parte, au provocat lipsurile și neajunsurile materiale și sociale din anii 80. Ei, TRĂDĂTORII POPORULUI ROMÂN, sunt cei care ne-au făcut viața un calvar în anii optzeci. Au dovedit-o prin tot ceea ce au făcut după 89.

După ce au preluat puterea, prin tot ce au făcut, au demonstrat că principalele lor „calități”, pe lângă cea de TRĂDĂTOR, sunt acelea de: incompetență, impostură și infracționalitate.

Prin toate mijloacele de presă pe care le dețin în proprietate, posturi de radio și televiziune, dar și presa scrisă, au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a ne convinge că, la 22 decembrie 1989, ei ne-au scăpat de Ceaușescu și de Partidul Comunist Român. În realitate, au dus o luptă continuă pentru ocuparea României și împotriva poporului român. Este adevărat, nu puteau transforma România într-o colonie cu Nicolae Ceaușescu în viață și cu Partidul Comunist Român pe scena politică din România.

Partidul Socialist Român apreciază că, într-adevăr, prin dezinformare și manipulare, evenimentele din decembrie sau bucurat de o însemnată participare populară. N-a trecut mult timp și au început să înțeleagă că au fost înșelați și, mai rău, că au fost alături de niște criminali pe care i-au susținut în timp săvârșeau acele crime odioase.

Așa cum sună o vorbă din popor, „după faptă și răsplată”, după ce s-au lăsat folosiți ca masă de manevră în sprijinirea criminalilor, acum au devenit victime ale faptelor lor.

Partidul Socialist Român condamnă Parchetul General, Parchetul Militar și, mai nou, DNA-ul pentru tergiversarea anchetelor inițiate în vederea elucidării faptelor și crimelor din decembrie 1989 și, mai mult, pentru închiderea dosarului revoluției. Era mai mult decât previzibilă soluția acestui dosar dacă avem în vedere că orice soluție, bazată pe fapte concrete și dovedite, ar fi demonstrat că singurii vinovați de crimele din decembrie sunt cei care au dat lovitura de stat și au preluat puterea și, într-o formă sau alta, au condus România în ultimii 26 de ani. În plus, ce altă soluție să fi așteptat în acest dosar atâta timp cât procurorul Dan Voinea, participant activ la LOVITURA DE STAT, în loc să fie anchetat pentru faptele sale din decembrie, a fost numit anchetator al evenimentelor din 1989?

În consecință, Partidul Socialist Român cere Parchetului General să redeschidă dosarele crimelor și faptelor penale săvârșite în decembrie 1989 și să le soluționeze în conformitate cu legislația în vigoare și nu în interesul criminalilor, așa cum au făcut-o în ultimul sfert de secol.

Acum, la împlinirea a 26 de ani de la 22 decembrie 1989, Partidul Socialist Român, aducând un pios omagiu atât victimelor care și-au pierdut viața în timpul LOVITURII DE STAT, cât și victimelor provocate, în tot acest timp, de politicile celor care au dat LOVITURA DE STAT și ne conduc fără nici o mustrare de conștiință, cere guvernanților să publice lista nominală, cu toate datele de identificare, a tuturor celor care, de-a lungul timpului, au fost declarați revoluționari și drepturile de care s-au bucurat.

Evident, dacă faptele acestor revoluționari îi recomandă a fi fost niște eroi, atunci de ce nu vor să fie cunoscuți și recunoscuți în comunitățile în care trăiesc? Totodată, ei, revoluționarii noștri, fără nici o excepție, pot ajuta instanțele de judecată să soluționeze dosarul din decembrie 1989.

 

Dr. ec. Constantin ROTARU

Președinte al Partidului Socialist Român

 

 

 

 

21.12.2015

 

Articol scris de dr. ec. Constantin Rotaru

Vizualizari: 1378 ,

Comentariile sunt suspendate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *