1498504530

           Partidul Socialist Român cinsteşte cu mândrie ZIUA DRAPELULUI NAŢIONAL, 26 iunie, ca vie amintire a revoluţionarelor momente de la 26 iunie 1848 când guvernul de atunci l-a decretat drept steag al Ţării Româneşti, ale cărui culori, roșu, galben și albastru au dăinuit până în zilele noastre. Cunoscută şi sub denumirea de “Ziua Tricolorului”, data de 26 iunie a fost marcată de către socialiştii români prin organizarea unui „MARȘ AL TRICOLORULUI”. Drapelul Naţional a fost purtat pe maşini care s-au deplasat în coloană pe bulevardele din Bucureşti cu muzica patriotică, de înaltă simțire românească.

               Manifestarea a început la ora 10.00. Noi, purtătorii steagului Tricolor, dorim ca prin această acţiune să promovăm un mesaj pe cât de clar, pe atât de necesar în această perioadă în care, cu toții, avem datoria de a respecta valorile şi simbolurile naţionale.

               „IUBEŞTE ROMÂNIA, ARBOREAZĂ DRAPELUL NAŢIONAL!” este îndemnul manifestării la care am dorit să ni se alăture toţi românii patrioţi, iubitori de ţară şi mândrii de al lor Tricolor!
Biroul de presă al Partidului Socialist Român.

26 iunie 2017

PARTIDUL SOCIALIST ROMAN

DSCN9261 DSCN9274 DSCN9276 DSCN9303 DSCN9306 DSCN9311

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Foto: Curelariu Lucian & Ghita Dragos

 

 

 

 

 

Articol scris de Redactia

Vizualizari: 5840 ,

Comentariile sunt suspendate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *