• lun. iun. 24th, 2024

SOCIALISTUL.RO

Schimbarea e tot mai aproape!

Comunicat. SOLIDARITATE CU PROTESTUL SINDICALIȘTILOR DE LA METROREX

ByRedactia

mart. 26, 2021

Partidul Socialist Român își declară solidaritatea deplină cu protestul salariaților de la Metrorex, protest care a început azi dimineața printr-o grevă spontană.

Considerăm că vinovatul principal pentru situația la care s-a ajuns este guvernul Cîțu, ministrul transporturilor Drulă și directorul general al Metrorex, Paraschiv. Prin aroganța lor au refuzat orice discuție cu sindicatul angajaților de la metrou,  „Unitatea” , căruia îi transmitem sprijinul nostru și îi urăm succes în activitatea lui de protejare a drepturilor salariaților.

Atunci când primul ministru declară protestul ca fiind ilegal, iar în același comunicat se fac aluzii la apartenența politică a liderilor, când însăși compania Metrorex, cataloghează protestul în termenii pe care îi folosește puterea (sindicaliștii sunt considerați teroriști), când unele voci din rândul populației asmut jandarmii impotriva protestatarilor, ne alăturam fără dar și poate protestului sindicaliștilor.

În realitate, Drulă cu useriștii lui și Cîțu cu liberalii lui au pus ochii pe spațiile comerciale din stațiile de metrou pe care vor să le dea clientelei lor politice, fapt pe care Partidul Socialist Român îl respinge cu toată înverșunarea..

Lupta lor este și lupta noastră.

București 26 martie 2021

BIROUL EXECUTIV CENTRAL

al PARTIDUL SOCIALIST ROMÂN

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.