Partidul Socialist Român își exprimă solidaritatea cu minerii din Valea Jiului care protestează împotriva neplății salariilor și de asemenea cu populația Devei, lăsată fără căldură și energie de actualul guvern incompetent și iresponsabil. Tot datorită iresponsabilității, veniturile Companiei Energetice Huila s-au redus cu 7 milioane de lei de la 1 ianuarie.

Partidul Socialist Român consideră că acest lucru denotă disprețul guvernanților nu numai față de mineri, ci și față de cetățenii județului Hunedoara și față de toți românii, iar cei vinovați pentru acest sabotaj trebuie deferiți justiției.

Dacă societățile cu capital de stat înregistrează pierderi, vinovați sunt cei desemnați să conducă respectivele companii împreună cu toate organele ierarhice de conducere și, mai ales, cu guvernanții ale căror măsuri sunt menite să distrugă tot ce mai aparține românilor în această țară.

Având în vedere că politicile actualilor guvernanți sunt menite să închidă toate minele, Partidul Socialist Român le cere minerilor din Valea Jiului ca, pe lângă actualele revendicări, să nu mai permită nicio desfacere a contractelor de muncă la mineri pentru că, în realitate, se dorește închiderea mineritului în România.

Partidul Socialist Român îi cheamă pe toți românii să se solidarizeze cu minerii din Valea Jiului și cu revendicările lor.

19 februarie 2021

Biroul Executiv Central al PARTIDULUI SOCIALIST ROMÂN

Articol scris de Redactia

Vizualizari: 1407 ,

Comentariile sunt suspendate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *