• vin. iul. 12th, 2024

SOCIALISTUL.RO

Schimbarea e tot mai aproape!

Comunicat

ByRedactia

nov. 20, 2020

Partidul Socialist Român candidează la alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020.

Am propus candidați în 27 de județe. Listele de candidați pot fi vizualizate pe saitul BEC :  https://parlamentare2020.bec.ro/candidati/

Motivul pentru care candidăm este simplu : toate partidele din actualul Parlament sunt partide oligarhice care apără interesele celor puțini și privilegiați, nu al maselor muncitoare; ba chiar unele din ele sunt direct antipopulare.

Este o chestiune de onoare să arătăm că în România  mai există și reușesc să candideze socialiști și patrioți, în ciuda unor imense greutăți financiare și în ciuda dușmăniei mass media obediente oligarhilor  care apără sistemul corupt, de capitalism de periferie.

Este scandalos că acum, când este nevoie de resurse pentru lupta cu pandemia nu există voci în actualul Parlament care să oprească oroarea cheltuirii miliardelor de dolari pentru rachete inutile și dăunătoare păcii.

Apelul nostru este

”Proletari din România, uniți-vă! Voi sunteți ultima speranță! După trei decenii de întuneric, votați Soarele, votați Partidul Socialist Român!”

Pentru simpatizanții noștri din cele 14 județe unde nu am putut candida apelul este să voteze conform conștiinței lor:  răul cel mai mic sau independenți.  Sigur nu vor vota un partid al marii finanțe.

În județul Vaslui facem o excepție: le recomandăm simpatizanților noștri ca la Senat să voteze PSD. Acolo candidează unul din puținii senatori actuali care merită respect. O doamnă care a votat împotriva risipirii banului public pe armament:  Gabriela Crețu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.