În ziua de 10 februarie 2018 ora 10, la sediul central al Partidului Socialist Român, a avut loc Adunarea Generală de Dare de Seamă si Alegeri a Organizatiei Municipale Bucuresti a Partidului Socialist Român.

         foto dimaÎn functia de presedinte al Comitetului Municipal Bucuresti a fost reales, cu unanimitate de voturi, domnul Col. (r) Petrică Dima. Cu aceasta ocazie a fost ales Comitetul Municipal Bucuresti format din 21de membri. Comitetul Municipal Bucuresti al Partidului Socialist Roman a ales un Birou Executiv, format din: Petrică Dima – preşedinte şi vicepreşedintii Zdrobiş Costică, Paul Marinescu, Gabriela Tudor, David A. Marin, Roman Rodica si Pîsla Marcela. Tot cu aceasta ocazie au fost aleşi şi delegatii Organizatiei Municipale Bucuresti a Partidului Socialist Român care vor participa la Congresul partidului.

         Având in vedere continutul dezbaterilor din Adunarea Generala au fost retinute cu prioritate cateva obiective ale activitatii Comitetului Municipal Bucuresti: – actualizarea bazei de date cu membrii de partid; – preocuparea continua pentru primirea de noi membri; – stabilirea unui calendar de acțiuni concrete ce se vor desfășura în următoarea perioadă; – mobilizarea efectivului de partid in vederea organizarii si participarii delegatilor Organizatiei Municipiului Bucuresti a Partidului Socialist Roman la Congresul partidului ce va avea loc in data de 28 aprilie 2018; -o mai bună legătură cu toti membrii de partid si implicarea acestora in activitati, sedinte, dezbateri si informari; – depunerea unui interes mai mare in strangerea cotizatiei de la membrii de partid.

         Pe această cale îi anunțăm pe toți membrii PSR Bucuresti, care nu au putut participa la Adunarea Generală din motive obiective, ca sunt asteptati la sediul PSR din str. Olari nr.12, sector 2, sau sa ne contactati printr-un telefon sau email.

Comitetul Municipal București al Partidului Socialist Roman

Articol scris de Redactia

Vizualizari: 629 ,

Comentariile sunt suspendate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *