Consecințele lipsei de iubire de sine sunt nemulțumirea, tristetea, depresia sau, ca forma extrema, sinuciderea. Aceste trăiri negative le întâlnim din ce în ce mai frecvent printre semenii noștri, devenind poate chiar un stil de a ne trăi pe noi înșine.
Dumnezeu ne-a facut întregi, frumoși ne-a dăruit fiecăruia exact acele trăsături de care avem nevoie să trăim în armonie cu noi și cu cei din jur. Haideti să nu ne lăsăm înșelați și robiți.

Ura, dezbinarea și vrajba dezumanizează societatea, oamenii se înrăiesc. Așadar, să fim evlavioși, să ne iubim și să trăim simplu și decent.

Dreptatea este virtutea de căpătâi a unei societați! Legile și instituțiile dintr-o societate vor trebui îndreptate și, noi toți, va trebui să milităm pentru adoptarea unor legi care apără dreptatea și ajută la bunăstarea tuturor românilor și a țării noastre cât și a cetațenilor UE.

Dreptatea este mai stralucitoare decât luceafarul!

Să punem capăt inegalității sociale și naționale și să ne bazăm pe principii de egalitate și dreptate socială, pe țelul comun al făuririi bunăstării și fericirii întregului popor, pe creșterea continuă a gradului de bunăstare și civilizație a poporului, pe afirmarea tot mai puternică a națiunii noastre în randul națiunilor.
Iubim România, pădurile nesfârșite, mâncarea cu gust aromat din pământul românesc, ospitalitatea oamenilor, pensiunile în care te simți ca și acasă, limba care sună atât de frumos și armonios, anotimpurile, gustul fructelor și legumelor, Sărbătorile Tradiționale de Paști și Crăciun și mirosul fânului, pâinea româneasc, vatra noastră strămoșească și unitatea în familie, resursele țării trebuie protejate, toți compatrioții mei trebuie să aibă bunăstare, locuri de muncă, învățământ performant și gratuit, spitale și tratamente gratuite, dorim ca Romania să fie o țară Prosperă și Suverană din punct de vedere economic, cu cetățeni sănătoși și fericiți, dorim o Europa în care cetățenii să aibă drepturi și bunăstare.

Pentru toate aceste lucruri îi invit pe toți compatrioții mei să transmită mai departe comunității că numai prin implicare, printr-o informare corectă a tuturor, și prin participarea la vot a fiecăruia dintre noi putem demonstra cât de important este, pentru noi, viitorul nostru și al României.

Sunt numai câteva motive pentru care am acceptat candidatura la alegerile Europarlamentare din 26 Mai 2019 din partea Partidului Socialist Român (PSR).

Alaturați-vă Partidului Socialist Român!

Numai împreună, putem face

România respectată,
Europa Corectată!

 

MERCEA VIOLETA

Partidul Socialist Roman- Filiala Cluj

 – candidat la alegerile Europarlamentare data 26 Mai 2019

din partea Partidului Socialist Roman (PSR)

 

 

Articol scris de Redactia

Vizualizari: 4299 ,

Comentariile sunt suspendate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Valea Jiului în agonie

    În volumul lui David Kideckel România postsocialistă. Munca, trupul și cultura clasei muncitoare, tradus în […]