Iohanis, Orban și „guvernul meu”,

Vă rugăm să faceți și un minim apel la logică în tot ceea ce întreprindeți.

Timpurile sunt puțin mai dificile, dar trebuie să recunoașteți că aveți parte de o opoziție foarte liniștită care vă asigură confortul necesar să și gândiți, dacă aveți cu ce, atunci când emiteți actele normative. V-ați întrebat vreodată ce scandaluri, dezordine și incitări la nerespectarea legilor, cu urmări criminale de nebănuit, ați fi generat voi dacă ați fi fost în opoziție?

Voi spuneți că „persoanele care au împlinit vârsta de 65 de ani își pot asigura bunurile necesare numai în intervalul orar 11,00-13,00”?

Da, la prima vedere, două ore sunt suficiente. Dar, forțândui pe toți pensionarii să iasă din casă numai între aceste două ore, numărul lor în piețe, în magazinele alimentare și în farmacii va fi foarte mare și, automat, distanța dintre ei va fi foarte mică. În aceste condiții, la modul cel mai inevitabil, îi expuneți pe acești oameni unui pericol de contaminare mult mai mare și în continuă creștere.

Automat, ne întrebăm și vă întrebăm prin această ordonanță militară militați pentru apărarea lor, a pensionarilor, sau împotriva lor și, implicit, a poporului român.

Acesta este motivul pentru care vă rugăm să faceți apel la minima voastră logică, poate se mai îndreaptă ceva.

Atenție! Dacă te respecți, APELUL LA O MINIMĂ LOGICĂ este o obligație, NU este o rugăminte.

 

Dr. ec. Constantin ROTARU

 

Articol scris de dr. ec. Constantin Rotaru

Vizualizari: 6020 ,

Comentariile sunt suspendate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *