• vin. iul. 12th, 2024

SOCIALISTUL.RO

Schimbarea e tot mai aproape!

APEL ADRESAT ANTICOMUNIȘTILOR

ByRedactia

iun. 12, 2021

Anticomuniștilor,

Acum, când au trecut mai mult de trei decenii de când v-ați căpătat toate drepturile și libertățile pe care vi le-ați imaginat, noi, membrii și simpatizanții Partidului Socialist Român, vă invităm să părăsiți apartamentele moștenite de la comuniști, așa zisele „cutii de chibrituri”, și să vă mutați în strălucitoarele vile pe care le-ați construit în aceste decenii de capitalism.

Este jignitor să te declari anticomunist și să te mândrești că ai un acoperiș deasupra capului în blocurile făcute de comuniști.

Dacă tot v-ați căpătat dreptul de a nu mai avea un loc de muncă asigurat, de a nu mai avea parte de o asistență medicală de calitate și gratuită sau de un învățământ de calitate și gratuit pentru copii voștri, considerăm că pentru a vă apăra onoarea de anticomuniști ar fi cazul să părăsiți și blocurile comuniste.

Așadar, stimați anticomuniști drum bun către vilele pe care vi le-ați construit sau să aveți parte de o viață liniștită în boscheții capitaliști!

12 iunie 2021

COMITETUL DIRECTOR al PARTIDULUI SOCIALIST ROMÂN

One thought on “APEL ADRESAT ANTICOMUNIȘTILOR”
  1. Asa e ! Apartamentele construite de capitalisti constituie un numar infim, comparativ cu cele construite de COMUNISTI !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.