Partidul Socialist Român cere tuturor românilor și, în special,  mass-mediei să înceteze cu circoteca numită REVOLUȚIA DIN DECEMBRIE 1989.

Gata, au trecut mai mult de trei decenii, decenii în care avem toate datele că în decembrie 1989 a fost o clară LOVITURĂ DE STAT dată de serviciile de informații ale mai multor puteri străine care i-au băgat la înaintare pe TRĂDĂTORII poporului român.

Partidul Socialist Român le cere tuturor să renunțe la comportamentul de papagal, papagalul care repetă mecanic ceea ce i se spune, și, de fiecare dată când rostesc un cuvânt să facă efortul să caute argumente reale în dovedirea lui.

Cum puteți să repetați, ca papagalii, că a fost revoluție în condițiile în care și PARCHETUL MILITAR, care s-a dovedit extrem de obedient trădătorilor, spune că a fost LOVITURĂ DE STAT?

Cum puteți vorbi despre eroii care și-au pierdut viața la revoluție când, în realitate, au fost VICTIMELE celor care au dat LOVITURA DE STAT?

Cum puteți să mai pronunțați numele lui Laszlo Tokes ca fiind eroul care a aprins scânteia revoluției?  Aveți toate datele despre Laszlo Tokes, nu e nevoie decât de puțină voință și de o minimă logică și o să descoperiți că el, care a avut și are o atitudine mai mult decât dușmănoasă la adresa României și a poporului român, era în slujba altor servicii. Și, dacă ne referim la 15 sau 16 decembrie 1989, luați în calcul faptul că în fața Bisericii Reformate s-a adunat un grup de enoriași de etnie maghiară ca să-l susțină pe Laszlo Tokes să nu fie mutat într-o altă parohie. Era vorba de un grup de indivizi, din Ungaria, dar și din alte țări, bine instruiți, care au declanșat, după un plan foarte bine stabilit, LOVITURA DE STAT DIN DECEMBRIE 1989.

Partidul Socialist Român îi invită pe toți românii să răspundă la întrebarea, ce fel de revoluționari pot fi aceia care-și aleg ca simbol al revoluției DRAPELUL CU GAURĂ în condițiile în care GAURA DIN ORICE DRAPEL reprezintă un ATENTAT LA INDEPENDENȚA, SUVERANITATEA, INTEGRITATEA ȘI UNITATEA STATULUI RESPECTIV ?

Da, DRAPELUL CU GAURĂ este un simbol extrem de bine ales pentru o LOVITURĂ DE STAT.

Iată că au trecut 32 de ani și mesajul GĂURII DIN DRAPELUL ROMÂNIEI a fost pus în practică: România nu mai este nici independentă și nici suverană, iar despre integritate și unitate putem spune că le mai găsim numai pe hartă pentru că, în realitate, s-au pierdut și ele.

Încetați cu lozinca pe care o repetați fără niciun fel de justificare că „în 22 decembrie românii și-au câștigat toate drepturile și libertățile”. Care drepturi? Care libertăți?

            În 22 decembrie românii și-au pierdut toate drepturile și libertățile.

            – le-ați luat dreptul la învățământ de calitate și gratuit,

            – le-ați luat dreptul la un loc de muncă garantat în domeniul în care erau calificați,

            – le-ați luat dreptul la asistență medicală și gratuită,

            – le-ați luat dreptul la o locuință.

Acestea sunt drepturile fundamentale ale unui om. Din momentul în care nu au mai avut asigurate aceste drepturi, și-au pierdut toate libertățile din lume.

Partidul Socialist Român cere mass-mediei să înceteze cu otrava mediatică pe care le-o servesc românilor în fiecare zi.

Atenție, stimați ziariști!

Otrava mediatică are efect distrugător pe termen lung și, în timp, și voi sau urmașii voștri, că vreți sau că nu vreți, veți ajunge să înghițiți din această otravă.

În România este democrație? Unde este democrația? Sau unde este puterea poporului?

Partidul Socialist Român afirmă fără nicio reținere că ROMÂNIA NU ESTE UN STAT DEMOCRATIC și ROMÂNIA NU ESTE STAT DE DREPT și le cere românilor, dacă-și iubesc copii, nepoții și strănepoții, să conștientizăm și să ÎNCEPEM LUPTA PENTRU DEMOCRAȚIE și STAT DE DREPT ÎN ROMÂNIA.

Timp de 32 de ani i-ați desproprietărit pe români, le-ați distrus locurile de muncă, i-ați forțat să plece în lumea largă după o bucată de pâine și lista ar putea continua pe sute de pagini, pentru ca, în final, să constatăm că POPORUL ROMÂN A FOST SUPUS UNUI ADEVĂRAT GENOCID.

            Azi, mai mult ca oricând, a sosit momentul ca poporul român să spună STOP GENOCIDULUI și să iasă la luptă pentru DEMOCRAȚIE și STAT DE DREPT în ROMÂNIA.

18.decembrie 2021

Comitetul Național al PARTIDULUI SOCIALIST ROMÂN

 

 

 

Articol scris de dr. ec. Constantin Rotaru

Vizualizari: 10085 ,

Comentariile sunt suspendate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *