TOP 10 PRIORITĂȚI PENTRU ROMÂNIA

         Având în vedere actuala situație economică, socială, politică și diplomatică,  PARTIDUL SOCIALIST ROMÂN, consideră că, se impune implementarea unui minim de 10 PRIORITĂȚI PENTRU ROMÂNIA.

 1. Eliminarea tuturor incompetenților, iresponsabililor, impostorilor și infractorilor din toate funcțiile de conducere ale statului.
 2. Responsabilizarea tuturor celor care dețin o funcție de conducere într-o unitate, instituție sau o autoritate a statului.  Responsabilizarea magistratului în înfăptuirea actului de justiție.
 3. STOP înstrăinării oricărei proprietăți care aparține românilor și României. STOP înstrăinării bogățiilor naturale ale României. STOP vânzării terenurilor la străini.
 4. Impozitarea progresivă a veniturilor. 
 5. Abrogarea întregii legislații capitaliste care, prin faptul că este extrem de confuză, extrem de stufoasă și, prin modificările repetate, extrem de instabilă, este o LEGISLAȚIE CRIMINALĂ care a dus la DISTRUGEREA ROMÂNIEI și adoptarea LEGISLAȚIEI SOCIALISTE, o legislație simplă, suplă, clară în exprimare și extrem de stabilă, care va duce și la DEBIROCRATIZARE.
 6.  Adoptarea Legii veniturilor dobândite în mod ilicit.
 7.  Învățământ de calitate și gratuit.
 8.  Asigurarea și garantarea unui loc de muncă pentru fiecare român, în domeniul în care este pregătit.
 9.  Asistență medicală de calitate și gratuită pentru fiecare român.
 10.  NU dictaturii UE.                 
 11.  STOP GENOCIDULUI la care, timp de 32 de ani, a fost supus poporul român.

18 12 2021

COMITETUL NAȚIONAL

al PARTIDULUI SOCIALIST ROMÂN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.