Au fost 25 de ani în care bravii noștri conducători, autodeclarați ANTICOMUNIȘTI, cocoțați în cele mai înalte fotolii de conducere ale statului, ne-au dat lecții de moralitate și de bună purtare.

Ei, ANTICOMUNIȘTII, pentru toate nereușitele politicilor lor economice, sociale și de siguranță națională găseau și încă mai găsesc tupeul de a condamna comunismul.

Acum vedem cu toții cum, în timp ce se declarau anticomuniști convinși, nu făceau altceva decât să fure.

Evazioniști, hoți, demolatori și trădători de țară, după ce au devalizat România și i-au aruncat pe români într-o sărăcie lucie, ei, ANTICOMUNIȘTII, pentru că nu prea mai au ce fura de la stat, au început să se aresteze unii pe alții.

Se arestează ei, dar nu înainte de a-și fi aprobat un NOU COD PENAL în care au prevăzut pedepse foarte mici pentru fapte lor foarte grave.

Bine și așa pentru că dacă s-ar fi ajuns să fie condamnați de un adevărat regim socialist sau chiar comunist acești INFRACTORI DE DREPT COMUN, ANTICOMUNIȘTII, ar fi strigat din toate puterile că sunt DEȚINUȚI POLITICI.

Deci, ce putem înțelege noi din tot ce s-a întâmplat în ultimul sfert de veac?

Faptele, de netăgăduit, ne demonstrează că ANTICOMUNIȘTII sunt niște HOȚI, niște MINCINOȘI și niște TRĂDĂTORI DE ȚARĂ. Și dacă mai sunt unii care nu sunt nici hoți, nici mincinoși și nici trădători de țară, dar se declară anticomuniști, atunci, cu siguranță, ei nu știu pe ce lume trăiesc.

Concluzia?

Să scoatem statul din gherele ANTICOMUNIȘTILOR.

Articol scris de dr. ec. Constantin Rotaru

Vizualizari: 1477 ,

Comentariile sunt suspendate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *