Nota redacției: acest material circulă anonim pe internet. Reprezintă traducerea unui post de pe un blog american. Nu știm cine este autorul traducerii. Decesele la care se face referire sunt absolut reale. „Concluziile” fac parte integrală din materialul care circulă online.

Barack Obama, președintele SUA

Barack Obama, președintele SUA

Un raport sumbru  circulă la Kremlin pregătit de către Direcția  Principală de Informații (GRU) din cadrul Ministerului Apărării, care avertizează că asasinatele de  săptămâna trecuta a trei bancheri occidentali de top  coincide cu documentele facute publice de catre Snowden,  care detaliaza ca in 15 februarie 2014 o artificiala  „catastrofă” este in curs de executare de catre regimul Obama, în scopul de a stabili un anumit tip de  ” nouă ordine economică  mondiala „, înainte de criza globală care  vine pe piețe și falimente bancare masive, unele dintre  ele care au si început deja.

Cei trei bancheri  vizati de catre ,,echipa neagra” a regimului Obama  ( sau poate a cabalei,n.a.), care se specifica in raport, au  fost directorul executiv de la Deutsche Bank, Bill  Broeksmit, 58 de ani, gasit mort in locuinta sa din Chelsea,  SV-ul Londrei la 26 ianuarie, vicepresedintele cu operatiuni  tehnologice ale JP Morgan Chase & Company, Gabriel  Magee, 39 de ani care a murit dupa ce ,, a cazut” de la  sediul sau din Londra, in 28 ianuarie si economistul-sef de  la Russell Investments si fost economist la US Federal  Reserve, Mike Dueker, 50 de ani, gasit mort la marginea unei  autostrazi ce duce la Tacoma Narrows Bridge din statul  Washington, la 31 ianuarie.

„Legătura  comuna”  între acesti bancheri – continuă acest raport  GRU – a început anul trecut, după ce doi martori din cadrul JP Morgan au mărturisit că banca lor manipuleaza  pietele aurului și argintului, iar aceasta a condus la  anuntul uluitor din ultima săptămâna că cea mai mare  bancă din Europa, Deutsche Bank, s-ar retrage de la  asa-zisa fixare corespunzătoare a pretului aurului și  argintului, pentru ca autoritățile de reglementare  europene sa investigheze manipularea prețurilor metalelor  prețioase de către băncile occidentale.
 
Directorul executiv  al Deutsche Bank, Broeksmit, considerat unul dintre  „cele mai stralucite minti”, în domeniul său, și Dueker de la Russell Investments, clasat printre primii  5% economiști de top ca si număr de lucrări publicate, au fost în fruntea anchetei Europene în manipularea  prețurilor aurului si argintului din cadrul JP Morgan și a  avut ca „om din interior” pe ,,guru in  tehnologie”, Magee care a supervizat sistemele sale  informatice si ale băncilor construite pentru această  crimă.

Critic de notat –  spun analiștii economici  GRU în acest raport – este că,  în cazul în care prețul aurului și argintului ar atinge  nivelul „corect”, JP Morgan s-ar prăbuși,  deoarece nu dispune de rezervele necesare pentru a egala  ” hârtiile” de aur  deja vândute, și un  colaps al JP Morgan ar duce apoi, la rândul său, la  implozia întregului sistem economic global.

Chiar mai rău,  acest raport continuă, crimele bancii JP Morgan au ajuns  acum în patria-mamă după ce banca centrală rusă (RCB),  a fost forțata să închidă creditorii din Moscova bazata  pe My Bank și Priroda Bank după ce acestea au fost în  imposibilitatea de a recupera depozitele lor străine din  servicii bancare și financiare ale multinationalei  britanice, compania britanica HSBC din cauza ca au impus  restricții privind retragerile de numerar mari pe 24  ianuarie.

Statele Unite au  raportat cea mai proasta piața de valori din ultimii 24 de  ani, in ianuarie,  regimul Obama avand un „master  plan” cu scopul de a crea deplin haos financiar la  nivel global, în scopul de a destabiliza țările inamice  și de a crea din zbor dolari care acum lipsesc.

Prognozatorul Gerald Celente avertiza oamenii săptămâna  trecuta : ” Oamenii sa se  pregateasca pentru un colaps global dezastruos și revolte  care vor devora întreaga lume.”

Nu doar Celente  avertiza aceasta ci si economistul american si fost profesor de  economie la Harvard, Terry Burnham care spunea ca cei 1  milion de dolari, economiile sale de o viata si i-a mutat de  la Bank of America pentru ca bancile americane nu mai  prezinta siguranta.

Acest raport  constata ca in ciuda cresterii de 6,5 % a pietii de capital  din SUA, o mana de miliardari isi scad valoarea actiunilor  in liniste si rapid. Analistii de informatii rusi, exprima  in acest raport ca documentele lui Snowden se refera  la ,, o catastrofa “ pe 15  februarie care poate avea loc pe baza Fondului de  Incredere ,,Black Eagle” de tip ,, orizontul  evenimentului “.  Deși practic  necunoscut americanilor, în termen de două ore de la  atacurile din 11 septembrie 2001, Securities and Exchange  Commission din SUA (SEC), a declarat  urgență  națională, și pentru prima dată în istoria Statelor  Unite, a invocat puterile sale de urgență sub Securities  Exchange Act, secțiunea 12 (k) privind relaxarea  restricțiilor de reglementare pentru compensarea și  solutionarea tranzacțiilor securizate pentru următoarele  15 zile.

Aceste modificări  ar permite o suma estimata la 240 miliarde dolari în  titluri de stat sub acoperire SUA pentru a fi eliminate la  scadență, fără controalele de reglementare standard, în jurul identificarii dreptului de proprietate ca urmare a  desfășurării rapide pe teren a Fondului de Incredere  Black Eagle, care ar fi distrus cu siguranță întregul  sistem economic global.

Chiar de rău augur,  și, din nou, practic necunoscut poporului american, este  că războiul pe care SUA l-a finantat mai mult de un  deceniu, în fapt, declarat la 10 septembrie 2011, când Secretarul Apararii, Donald Rumsfeld, mărturisind în fața  Congresului SUA, a declarat război Pentagonului insusi cand  a descoperit ca peste 2300 miliarde dolari lipsesc din  conturile lor, avertizând că a fost o „chestiune de  viață și de moarte.”Pentru cazul în  care regimul Obama ar recurge la un  9/11 , atac de tip  ,,steag fals” din nou, pentru a proteja sistemul bancar Occidental, acest raport avertizează grav, ca nu poate fi  exclus ca dovadă ceea ce presedintele bancii central germane Ernst Welteke a dovedit de mult ca  ” terorism de tranzacționare din  interior” , cu privire la acest posibil eveniment oribil.

În ceea ce  privește tranzactiile care au fost făcute prin aceste  meserii ( inginerii financiare ), și  din care s-au  făcut zeci de milioane de dolari, lumea nu va ști  niciodată pentru ca regimul Obama, SEC a recunoscut în  2010 că a distrus toate documentele referitoare la  acestea.

Acest raport GRU  constată în continuare că, sediul SEC  din New York  City a fost distrus pe 9/11, după implozia misterioasa a  World Trade Center – cladirea 7, iar atacul la fel de  devastator cu racheta de croazieră asupra Pentagonului, a  distrus sistemul său de  contabilitate, care a îngropat  pentru totdeauna informații cu privire la faptul ca lipsesc  2300 miliarde dolari.

Acest nou  „eveniment catastrofic” a fost planificat  de către regimul Obama în două săptămâni din 15  februarie si poate fi de așteptat să fie la fel de rău,  și , cel mai sigur, „va agita întreaga  lume”.

Serviciile de  informatii din tarile occidentale se grabesc sa dezminta si  sa linisteasca populatia vis-à-vis de aceste informatii.
       
sursa : http://nesaranews.blogspot.com

Concluzii

Daca acest eveniment  malefic va exista, vom vedea. Cert este altceva, colapsul  financiar global este iminent. Toate informatiile care  exista din mediile financiare indica aceasta. De exemplu  intr-un recent discurs, Christine Lagarde directorul general  al FMI facea referire la o resetare financiara globala. Daca  unul dintre tentaculele cabalei face referire la aceasta,  inseamna ca este intr-adevar aproape.

Apoi toate  informatiile oferite de catre Cobra, Benjamin Fulford,  precum si mesajele chanelling ne indica acest lucru. Sute de  bancheri au fost arestati si multi s-au sinucis sau au fost  ,,ajutati” sa se sinucida…Alte sute de banci au intrat in faliment sau au fost desfiintate pe tot globul. Actiunea statelor BRICS este in plina desfasurare de contrabalansare economica in favoarea acestora. Se stie ca si-au format deja propriul internet care deja functioneaza pentru a iesi de sub controlul cabalei.

In alta ordine de idei, cabala executa operatiuni de acest gen atunci cand este dur incoltita. Operatiunea 9/11 din 2001 a avut loc sub aceste auspicii. La 11 sept.2001 cabala trebuia sa returneze tarilor asiatice si in special Chinei aurul ( este vorba de mii de tone ), in urma castigarii procesului intentat de catre acestea la Tribunalul International de la Haga, aur care le-a fost pus la dispozitie in anii ’30 in schimbul unor certificate de trezorerie pentru a elimina saracia de pe planeta si a da dreptul de a emite o moneda de interschimb globala ( dolarul american ). Aurul nu a fost restituit. Recent Germania a cerut aurul care a fost dat in custodie elitei pentru siguranta ( foarte multe tari de pe glob isi tin aurul in Banca Londrei pentru siguranta si costuri mici ). Au primit raspuns ca 300 de tone le va primi pana in 2020, in doi ani abia a primit 10 tone…..aurul a disparut.

Suntem intr-un nod  karmic. Daca mai punem si viziunile clarvazatorilor, omenirea este foarte aproape de o mare schimbare. Pregatiti-va calmi, in liniste, pregatiti-va rudele, prietenii, dar fara a le incalca liberul arbitru. Cine nu crede sau cei ignoranti poate au drumul lor si nu trebuie judecati.

Fiti pe val…!!

Articol scris de Redactia

Vizualizari: 1331 ,

Comentariile sunt suspendate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *