Asistând la dezbaterile susținute de cele două tabere, pe de o parte Președintele Klaus Iohannis cu „guvernul lui” și cu „parlamentarii lui” așa cum , la modul cel mai neconstituțional, îi place să spună – și PSD-iștii pe de cealaltă parte, privind mărirea pensiilor și alocațiilor, Partidul Socialist Român afirmă foarte clar că se poziționează de partea celor care susțin majorarea într-un ritm alert a pensiilor, alocațiilor și a salariilor minime.

Care sunt argumentele Partidului Socialist Român?

Klaus Iohannis și „liberalii lui” declară cu mândrie faptul  că suntem membri ai Uniunii Europene și noi suntem de acord cu ei!  Însă, în acest caz, noi, membrii și simpatizanții Partidului Socialist Român, dorim ca românii să se bucure de un tratament egal cu celelalțe nații și state din Uniunea Europeană, să ne bucurăm de o colaborare reciproc avantajoasă și de respect reciproc în plan european, ceea ce înseamnă că noi, românii, în calitate de membrii ai Uniunii, ar trebui să avem și drepturi, nu numai obligații.

Domniile voastre, Domnule Iohanis și stimabili liberali, nu vă doriți aceste lucruri?

Mai mult, atâta timp cât existau niște legi, votate și de parlamentarii liberali, care prevedeau clar, ca pensiile să se majoreze cu un procent de 40% și alocațiile copiilor să fie dublate, cum vă permiteți să veniți cu ordonanțe de urgență, adoptate „noaptea ca hoții”, prin care tăiați aceste drepturi câștigate prin lege?

În fiecare zi, pe toate canalele media, popularizați ideea că nu sunt bani, nu sunt bani și iar nu sunt bani, astfel ca românul de rând să se resemneze și să accepte această viață mizeră fără să protesteze în vreun fel.

Stimabililor, înaltele demnități pe care le dețineți nu vă permit să veniți în fața oamenilor să le explicați că „nu sunt bani”!

Aceste înalte demnități de ministru, de prim-ministru și, mai ales, de președinte vă obligă, prin competențele de care ar trebui să fiți capabili și printr-o administrare profitabilă a treburilor țării, să asigurați fondurile necesare măririi pensiilor, alocațiilor și salariilor minime.

Nu aveți aceste competențe și capabilități? Sau nu vreți?

Dacă nu știți, Partidul Socialist Român poate veni cu propuneri și soluții concrete pentru rezolvarea problemelor economice și sociale ale românilor și ale României. Nu mai rămâne decât să vreți!

Din păcate, știm cu toții că NU VREȚI pentru că Domniile voastre, LIBERALII, sunteți la FURAT!

Totuși, după atâta furt și dezastru economic, social și politic pe care l-ați generat prin tot ce ați făcut în ultimul an, vă spunem că, cel mai bine pentru voi, ar fi să PLECAȚI ACASĂ!

 

15.09.2020

Președinte,

ec. Constantin ROTARU

Articol scris de Redactia

Vizualizari: 3211 ,

Comentariile sunt suspendate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *