download    Partidul Socialist Român, analizând faptele criminale petrecute în timpul LOVITURII DE STAT din decembrie 1989, consideră că Nicolae Ceaușescu, Președintele Republicii Socialiste România, împreună cu soția sa Elena Ceaușescu nu au fost niciodată trimiși în fața unui complet de judecată pentru a fi făcuți răspunzători de eventualele lor fapte. Toți cei care s-au autointitulat completul de judecată de la Târgoviște, judecători, procurori, avocați sau asistenți, într-un stat normal, ar fi trebuit să fie demult condamnați pentru criminala mascaradă judiciară pe care au făcut-o în decembrie 1989.

          Având în vedere și faptul că, chiar dacă am admite că ar fi existat un complet de judecată legal constituit, conform prevederilor Codului Penal, orice condamnat într-o primă instanță are dreptul la recurs, ceea ce nu s-a întâmplat în așa-zisul proces al Ceaușeștilor din  decembrie 1989, Partidul Socialist Român îi condamnă pe justițiabilii români postdecembriști pentru lipsa de reacție față de criminalii familiei Ceaușescu și îi consideră, pe toți cei care au condus destinele justiției postdecembriste, pasibili de a fi judecați pentru complicitate cu criminalii.

          Partidul Socialist Român atrage atenția și asupra faptului că fostul Președinte al României, Nicolae Ceaușescu și soția sa, Elena Ceaușescu au fost, în mod premeditat, asasinați în ziua de Crăciun pentru că cei care au dat LOVITURA DE STAT și-au dorit să transmită întregii lumi un semnal foarte păcătos: „poporul român, românii, nu au nimic sfânt!”. Și, din păcate, au reușit!

          Partidul Socialist Român, înțelegând că Nicolae și Elena Ceaușescu, conform legilor penale și de procedură penală existente atunci, dar și în zilele noastre, nu au fost niciodată condamnați la moarte, cere Parchetului General să ia toate măsurile pentru condamnarea tuturor celor care au participat la asasinarea lor. Când afirmăm „condamnarea tuturor”, ne referim la cei care i-au preluat din Comitetul Central, la cei care i-au ținut în stare de arest la Târgoviște, la cei care s-au autointitulat complet de judecată, la procurorii participanți și, nu în ultimul rând, la cei care i-au împușcat pe Nicolae și Elena Ceaușescu.

          Gata, CIRCOTECA în care CRIMINALII sunt onorați cu titluri de erou trebuie să înceteze!

24 decembrie 2017

Biroul Executiv Central al

PARTIDULUI SOCIALIST ROMÂN

Articol scris de Redactia

Vizualizari: 5697 ,

Comentariile sunt suspendate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *