Membrii și simpatizanții Partidului Socialist Român, care au susținut, fără întrerupere, că în decembrie 1989 a fost o extrem de clară și perceptibilă LOVITURĂ DE STAT, consideră că este condamnabilă atitudinea celor care au condus, în această perioadă, destinele Parchetului Militar și Parchetului General care, împreună cu procurorii care au avut în lucru acest dosar, în frunte cu procurorul Dan Voinea, se fac vinovați pentru zădărnicirea aflării adevărului și identificării tuturor făptuitorilor precum și a făptuitorilor din spatele făptuitorilor”.

         Ca urmare, cerem Parchetului General să deschidă dosar de urmărire penală pentru toți procurorii care au avut în lucru acest dosar pentru acoperirea făptuitorului și pentru complicitate cu criminalul.

         Acum, când sunt cunoscute crimele săvârșite, după 22 decembrie, de criminalii care au dat LOVITURA DE STAT, în frunte cu Ion Iliescu, avem toate datele pentru a înțelege că și CRIMELE făcute până în 22 decembrie au fost săvârșite tot de ei.

         Oricum, Ion Iliescu va rămâne în istoria României ca individul care a fost în stare, împreună cu complicii lui, să omoare mii de români, numai pentru a ajunge la putere!

 

22 decembrie 2018

Constantin ROTARU

 

 

Articol scris de dr. ec. Constantin Rotaru

Vizualizari: 18433 ,

Comentariile sunt suspendate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *