johnny-deep

Nota redacției: o declarație tulburătoare a unui mare actor contemporan.

Actorul Johnny Depp s-a declarat „terifiat” de obsesia societăţii moderne pentru bunurile materiale şi pentru vedetele de reality show şi consideră că această „frenezie a superficialităţii” va duce la declinul societăţii umane peste câţiva ani, informează contactmusic.com

„Sunt cu adevărat speriat. Mai ales atunci când văd toate acele lucruri oribile din reclame – în numeroase reclame -, în care diverse personaje îţi strigă în faţă: «Cumpără asta, fă asta, asta te va salva, asta te va face bine!»Acum, totul poate fi transformat într-un reality show. Imaginaţi-vă cum va fi peste 20 de ani”, a declarat starul american pentru revista Interview.

„Acum oamenii devin celebri din te miri ce. Anumite persoane au propriul reality show doar pentru că sunt starlete la Hollywood, iar aceste show-uri devin producţii cu un succes foarte mare şi generează profituri incredibil de mari. Fenomenul se multiplică, iar spectatorii se uită pur şi simplu la ce se întâmplă în baia vecinilor cu un sentiment nesăbuit de abandon. E ca şi cum te-ai uita la un foc. Nu-ţi poţi lua ochii de la el”, a spus actorul.

Sursa: Cotidianul.ro

Articol scris de Redactia

Vizualizari: 321 ,

Comentariile sunt suspendate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  • Valea Jiului în agonie

    În volumul lui David Kideckel România postsocialistă. Munca, trupul și cultura clasei muncitoare, tradus în […]