Articole recente

A plecat… Nu, El nu a plecat, El NU VA PLECA NICIODATĂ DE PE ACEST PĂMÂNT ROMÂNESC, El va rămâne veșnic aici. Aceasta este CRUCEA lui, să rămână veșnic alături de cei pentru care s-a spetit, s-a zbuciumat, s-a zbătut în fel și chip, alături de cei pentru care a ars ca o lumânare pentru a-i lumina și a-i ferici.

ROMÂNUL ROMÂNILOR!

Au mai fost câțiva, numărul lor este mic din păcate. Au mai fost Eminescu, Bălcescu, Avram Iancu, Nicolae Iorga, Adrian Păunescu. Ei sunt martirii românilor. Ei ar trebui să fie Sfinții lor, ai românilor adevărați, ai celor care știu să prețuiască valorile. Există, din păcate, și din ceilalți.

Idioții neamului, cam prea mulți în ultima vreme, repudiază geniile României. E normal, pentru vremurile pe care le trăim, căci proștii nu au crezut niciodată deștepților. Asta este de când lumea. Idioții i-au interzis, în drumul său spre cele veșnice, să treacă pe la locul său de muncă, sperând să-i eclipseze strălucirea. Dar cum nu există nor care să acopere luceafărul nu există nici prostie criminală care să întineze, vreodată, geniul.

Penalii, devalizatorii de țară, vânzătorii de neam, violatorii de limbă să nu respire ușurați! TESTAMENTUL lui C.V.T. RĂMÂNE ȘI CU SIGURANȚĂ VA DEZMORȚI POPORUL ROMÂN. Eu, cel puțin, un mare anonim român, sper cu ardoare în opera MARELUI EROU, în efectul său benefic pentru românii adevărați, cei care nu se pot despărți de ROMÂNIA MARE a lor și a lui CVT.

17.09.2015

Articol scris de dr. Dumitru Stanciu

dr. Dumitru Stanciu

Profesor universitar, Universitatea Politehnică București. Reprezentant al Partidului Alternativa Socialistă și membru al Biroului Executiv în Partidul Stânga Europeană. Preşedintele fondator al Asociaţiei de Prietenie România-Cuba.

Vizualizari: 1057 ,

Comentariile sunt suspendate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *