PARTIDUL SOCIALIST ROMÂN, care de-a lungul timpului a constatat că  toate scrutinurile electorale postdecembriste au fost, într-un procent mai mare sau mai mic, fraudate, nu se declară deloc surprins de faptul că USR-PLUS a ajuns să fraudeze, într-o asemenea manieră, alegerile.

Apreciem în schimb tupeul și profesionalismul USR-iștilor care pun foarte bine în practică acea vorbă din popor că „HOȚUL strigă cel mai tare: HOȚII, HOȚII”!

Apreciind că poporul român rămâne dator acelei micuțe camere de filmat care a scos la iveală, fără niciun motiv de îndoială,  hoția și tupeul de care sunt capabili USR-iștii, dar și tovarășii lor PNL-iștii, în frunte cu liderul lor de necontestat, Klaus Iohannis, Președintele României, Partidul Socialist Român consideră că din această jenantă situație electorală, ar trebui să învețe, toate partidele parlamentare și să creeze un cadru legislativ și organizatoric potrivnic oricărei încercări de fraudă electorală.

Referitor la situația foarte clară în care au fost fraudate alegerile în Sectorul 1 al Capitalei, Partidul Socialist Român cere organelor Biroului Electoral Central și justiției române a statului să hotărască REFACEREA ALEGERILOR pentru Primăria și Consiliul Local al Sectorului 1 și pentru Primăria și Consiliul General al Capitalei și nu renumărarea voturilor.

Având în vedere evidența foarte clară a fraudării alegerilor, cerem justiției să decidă recuperarea cheltuielilor care se vor face cu reluarea procesului electoral de la persoanele care sunt implicate în mod direct în fraudarea alegerilor și de la partidele pe care le-au reprezentat.

În același timp, îi spunem Președintelui Klaus Iohannis că înalta demnitate pe care o deține nu-i permite să se implice în campaniile electorale ale unor candidați și nici să fie avocatul hoților! E jenant! Știm că de-a lungul timpului a cochetat cu asemenea fapte ilegale și neconstituționale, dar credem că a sosit timpul să se ABȚINĂ!

01.10.2020

Președinte,

Dr. ec. Constantin ROTARU

 

 

 

Articol scris de dr. ec. Constantin Rotaru

Vizualizari: 3283 ,

Comentariile sunt suspendate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *