Articole recente

Motto:

Ce-ți doresc eu ție, dulce Românie,

Țara mea de glorii, țara mea de dor?

………………………………………………………..

Viața în vecie, glorii, bucurie,

Arme cu tărie, suflet românesc,

Vis de vitejie, fală și mândrie,

Dulce Românie, asta ți-o doresc!

  1. Eminescu: Ce-ți doresc eu ție, dulce Românie.

 

Cine-au îndrăgit străinii,

Mânca-i-ar inima câinii,

Mânca-i-ar casa pustia,

Și neamul nemernicia!

  1. Eminescu: Doină

 

Ducerea în derizoriu a valorilor ROMÂNIEI

            Ducerea în derizoriu și batjocorirea, aș accentua, a valorilor României. Ce a fost România și ce este? Și dacă este așa cum a ajuns, cine sunt cei vinovați pentru noua situație? Mai are patria mea (România) vreo șansă istorică dacă continuă să defileze alături de cei care „s-au înșelat constant în privința comportamentului și intențiilor României”, din perioada denumită peiorativ „comunistă”, și care au supus această țară la o „politică de constrângere” continuă (am citat de pe supracoperta cărții „Cei dintâi vor fi cei din urmă”, a lui Larry Watts). Ce perspective se întrezăresc pentru poporul român de vreme ce i-a fost ruinată toată industria și este FORȚAT să cumpere, pe bani grei, fiarele vechi – avioane, tancuri și alt armament răsuflat – ale armatei americane? Și acest lucru în același timp cu „furtul creierelor” care face ca această țară să devină o plantație pentru proști, cu consecințe incomensurabile pentru „Dulcea Românie”, „țara de glorii” a lui Eminescu. Distrugerea generației tinere de „inteligenți” a României, prin înjumătățirea ei continuă, combinată cu atacurile meșteșugit susținute asupra „înțelepților” care au supraviețuit batjocoririlor de tot felul la care au fost supuși după lovitura de stat din decembrie, constituie „logistica” cu care România a fos pusă „cu botul pe labe” și transformată în supusul „urs carpatin”, cu belciugul în nas, gata oricând să joace pe jăratec la „îndemnul” biciuștii ursarului. Cine este ursarul!? Las domniilor voastre, iubiți cititori, plăcerea să răspundeți la ghicitoare.

Am fost România, țara lui Eminescu, a lui Iorga, a lui Sadoveanu, a lui Goga, a lui Macedonski și a câtor altora. Astăzi această pleiadă de oameni măreți, care au făurit literatura română, este spurcată de lista „autorilor” din pușcării, inventată de capitalismul postdecembrist „transformatorul” borfașilor, tâlharilor, ciobanilor nemioritici, perverșilor de tot felul ș.a.m.d. în autori de „literatută de closet”, cea care pătrunde, puturoasă cum e, în Biblioteca Națională a României. Ce scârboșenie!!! Ce rușine!!! Ce lipsă de responsabilitate națională!!!

Și asta nu e tot. Nu, nu e tot pentru că toate domeniile vieții spirituale din această țară au fost batjocorite prin ducerea în derizoriu a unor activități care, altădată, erau desfășurate de oamenii care formau elita intelectuală a acestui popor. Țițeica, Remus Răduleț, Gheorge Marinescu și încă mulți alții au fost mari profesori, doctori în știință în domeniile lor de activitate.

Astăzi, „prin grija” aceluiași capitalism de cumetrie, plantat pe aceste meleaguri de Ion Iliescu și gașca, galeria marilor doctori în știință a românilor a fost și ea spurcată de ipochimeni de tipul „general izmenescu” sau alte „pandele” ori otrepe feminine sau masculine ale târgului, indivizi îndobitociți de mulțimea banilor furați din buzunarul poporului român în asemenea hal încât au considerat că le-ar „sta bine” să aibă și un titlu de doctor. Unii dintre ei au mers mai departe cu obrăznicia și și-au cumpărat și titluri și posturi de profesori universitari, ba chiar și de conducători de doctorat. Și, uite așa, prostia, tupeul și hoția au creat, în România, 60 000 de doctori în știință, de mucava, făcând din această țară un unicat pe glob.

Cei care s-au spetit muncind și au obținut un titlu de doctor meritat sunt consternați să constate că criminalul sistem capitalist i-a „vârât” în aceeași oală cu excrocii.

QUO VADIS, DOMINE?!

 

            Dr. Dumitru Stanciu                                                                                       19. 10. 2016

Articol scris de Redactia

Vizualizari: 1203 ,

Comentariile sunt suspendate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *