MPAZ7511

În ziua de 24 martie 2018, ora 10:00, la Casa de cultură Deva, Judeţul Hunedoara a avut loc Conferinţa de dare de seamă şi alegeri a Organizaţiei Judeţene Hunedoara a Partidului Socialist Român.

În funcţia de preşedinte al Comitetului Judeţean Hunedoara a fost reales, cu unanimitate de voturi, domnul Dinu Mihai. Delegaţii la Conferinţă au ales Comitetul Organizaţiei Judeţene Hunedoara format din 31 de membri.

         Comitetul Judeţean Hunedoara a ales un  Birou Executiv format din 9 membri. Aceştia sunt:  Dinu Mihai – preşedinte, Dinu Adrian – prim-vicepreşedinte, Marincesc Mircea – vicepreşedinte cu probleme organizatorice, Tilea Ioan , Burdea Toader, Şipoş Alexandru, Predoşeanu Frusina, Cristina Postelnicu, Vraciu Teodor .

         Tot cu această ocazie au fost aleşi şi delegaţii Organizaţiei Judeţene Hunedoara a Partidului Socialist Român care vor participa la Congresul partidului.

         Având in vedere continutul dezbaterilor din cadrul Conferinţei judeţene au fost reţinute cu prioritate câteva obiective ale activităţii noului Comitet judeţean, cum ar fi: actualizarea bazei de date cu membrii de partid; preocuparea continuă pentru primirea de noi membri;  stabilirea unui calendar de acțiuni concrete ce se vor desfășura în următoarea perioadă;  o mai bună  implicare a tuturor membrilor de partid din judeţ în activităţi, şedinţe, dezbateri şi informări.

 

Comitetul Judeţean Hunedoara

al

Partidului Socialist Român

 

Articol scris de Redactia

Vizualizari: 2407 ,

Comentariile sunt suspendate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *